TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

CARMEN ȘI VIOREL MOCANU

“Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de specialiștii CleaningSolutions. Am apelat la serviciile de curatenie in Pitesti si au venit cu toate materialele de care au avut nevoie, au parcurs metodic toată casa și i-au redat curățenia pe care noi n-avam timp s-o întreținem. Absolut toate așteptările ne-au fost depășite, și îi recomandăm cu toată căldura, indiferent de ce fel de curățenie aveți nevoie.”

ALINA ȘI RĂZVAN DRAGNEA

“Prietenii de la CleaningSolutions au început să facă parte din familie. Îi invităm să ne ajute cu curățenia aproape săptămânal la locatia noastra din Pitesti, mai ales că avem o familie mare și foarte puțin timp să ne ocupăm de acest aspect. Tocmai din cauza asta suntem foarte fericiți că i-am găsit, și recomandăm cu căldură oricui are nevoie de o firmă serioasă de curățenie in Pitesti.”

S.C. PROFESIONAL BIROTICA S.R.L.

“După îndelungi căutări pe Google și încercări cu diverse companii care oferă servicii de curățenie putem să spunem că suntem cei mai mulțumiți de Cleaning Solutions, ca urmare a serviciilor impecabile și prompte de curățenie pe care le prestează. Putem apela la dumnealor chiar și în cele mai grele circumstanțe, după o petrecere de Crăciun la birou, având siguranța că vom găsi locul de muncă perfect curățat și gata de activitate.”

LUCICA ȘI FLORIAN VÎLCEANU

“Cleaning Solutions au fost oamenii care ne-au ajutat să ne păstrăm gospodăria curată în mod constant, în ciuda suprafeței mari de acoperit și a dificultăților întâmpinate. N-o să găsiți pe cineva mai bun din perspectiva profesionalismului și a seriozității. Noi nu lucrăm decât cu cei mai buni!”

CENTRUL DE LIMBI STRĂINE M&DORADO

“Dat fiind faptul că suntem un centru de pregătire pentru copii, cu rulaj de sute de elevi pe zi, avem cel mai înalt standard de selecție în ceea ce privește curățenia spațiului. Sănătatea și igiena copiilor e prioritatea noastră numărul unu, iar Cleaning Solutions a reușit cu brio să se ridice la nivelul așteptărilor fără probleme, de fiecare dată când i-am chemat, și astfel am încheiat un parteneriat pe termen lung cu ei. Îi recomandăm fără rezerve în aceleași condiții. Testați-i măcar o dată să vă convingeți, și ne veți da dreptate.”