Calitatea serviciilor prestate in domeniul curateniei reprezinta principala noastra trasatura, pe care ne bazam intreaga noastra activitate.
Dispunem de personal calificat in domeniu curatenie si echipamente profesionale de ultima generatie conforme noilor norme ale Uniunii Europene in domeniul curateniei.
Echipele noastre de profesionisti sunt dotate cu echipamente specifice fiecarei operatii de curatenie executate, oferind servicii de curatenie la standarde europene.

Cleaning solutions - Firma curatenie Pitesti - Curatenie birouri si locuinte

Ofertele noastre de pret sunt negocibile, de aceea dorim sa devenim partenerul Dumneavoastra. Firma noastra executa servicii profesionale de curatenie pentru institutii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine, case particulare. Noi va ajutam sa economisiti timp, efort si bani punandu-va la dispozitie o gama variata de servicii de curatenie si intretinere.

Avantajul transferarii responsabilitatilor privind curatenia catre o firma specializata este dat de faptul ca executia lucrarilor de curatenie se poate face in zilele nelucratoare, sarbatori legale si in afara orelor de program.

Pentru obtinerea unui ambient si climat de lucru placut, pentru intretinerea si conservarea imobilelor, folosim echipamente, detergenti si solutii biodegradabile conform noilor tehnologii aparute in domeniul serviciilor de curatenie, fiind preocupati de protejarea mediului inconjurator.

Cu ajutorul nostru, economisiti timp pretios si obtineti o curatenie impecabila, asa cum va doriti.

AVANTAJELE NOASTRE

  • Angajati motivati, cu aviz medical periodic si cazier verificat

  • Servicii profesionale de curatenie folosind tehnologie de ultima ora, fara a fi investitia Dumneavoastra

  • Cheltuielile insumate pe o singura factura: servicii si consumabile

  • Eliminarea problemelor cu personalul propriu, salarii, concedii, impozite, pregatirea acestora, inlocuitori

  • Posibilitatea preluarii personalului Dumneavoastra prin transfer